onsdag 25. mai 2011



LØPSTIKKEPESTO fra Bergsmyrene Gård!
Gården der barn, ungdom og voksne har det godt!


LØPSTIKKEPESTO

Løpstikke har en markant smak...sellerilakris-aktig og 
gjør seg godt i grønnsakssuppe.
For å få løpstikken til å vare litt lenger, lager
jeg pesto av den.
Den passe til suppe, pasta, kjøtt, fugl eller fisk.

Oppskrift:
1 liter løpstikke
En neve raspet parmesan
En liten neve mandler
1 dl presset sitronsaft
1 dl god oliven olje
salt og pepper

Kjør alt sammen i food prosessor-
mandlene gir den sødmen løpstikken
trenger, for at pestoen ikke skal bli for skarp.
Har du ikke mandler, prøv med litt
brunt rørsukker.

Nyt den herlige grønne spenstige smaken!

Klorofyll fra Camilla





2 kommentarer:

  1. Dette hørtes godt ut, det må jeg prøve!
    Hvor lenge er den holdbar? Kan den evt fryses tro?

    SvarSlett
  2. Hei! Så gøy at du vil prøve den! Den holder vel en ukes tid i kjøleskapet- jeg har ikke forsøkt fryse pesto- vil tro at den blir litt "utvannet" når den tiner.
    Lykke til! Hilsen Camilla

    SvarSlett