mandag 4. april 2011

HERLIGE MUFFINS!

Denne oppskriften er inspirert av Lise Finckenhagen som var dessertkokk 
på Bagatelle i mange år.
(Litt merkelig at jeg da skulle forandre litt på oppskriften, 
men jeg gjorde det allikevel.)
Isteden for melk bruker jeg yoghurt 
og gjerne 1/2 vaniljestang i stedenfor vaniljesukker.
Se uansett til å bruke ekte vaniljesukker, ikke kunstig fremstilt vanillin.
Disse muffinsene kan også lages melkefrie- 
bruk gjerne nøytral olje istedenfor smør og laktosefri fløte istedenfor yoghurt!
(Lages de melkefrie, husk å ha i en dæsj salt.)
Det er en fordel at bærene er frosne, for da holder de bedre på formen!
Med denne oppskriften som base 
er det bare å prøve seg frem med ulike smaker-
HVA MED: 
kokos & sjokolade
kanel & kademomme
dadler & honning ( erstatter sukkeret!)
2 ss kakao og litt revet ingefær...

Sett i gang- det er gøy!


Oppskrift skrevet av Aagot Olivia Wilse, 8 år.

God bakst fra Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar