torsdag 15. juli 2010

Hylleblomstsaft, til gyllen sirup!

























Vi nyter late morgninger og sover til vi våkner.
Frokosten kommer når det passer og for å ikke spise for mye brød - forsøker vi å spise korn med yoghurt eller kefir. Müsli lager jeg selv med store havregryn, som blandes med solsikkekjerner, sesamfrø og hakkede nøtter. Man smelter et par spiseskjeer smør og honning og blander det hele sammen i en langpanne. Det står på 150 grader til det er gyllent. Oppbevares i tette glass.
Yoghurt og kefir er syrlig og det er godt med noe mer søtt i bollen- og i år har noe av hylleblomstsaften fått koke inn og bli til sirup....gullfarget, som den blir, helles noen dråper over frokosten. Godt!

De gyllne dråpene kan garantert brukes til mer!

Sommer med Camilla!
(foto: Camilla Wilse)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar