mandag 24. mai 2010
















Skogen har en egen stillhet og man trenger nesten ikke lytte til den, den bare er der. Det gir ro.
Å ta en tur ut i skogen med barna, litt niste og noe å plukke granskudd i, er herlig.
Vi plukket nesten 1 kg granskudd - og vi bruker dem til å lage saft.
Vi helte kokende vann over granskuddene, satte på lokk og lot det stå over natten. Neste morgen silte vi av og satte den avsilte saften, med 1,5 kg sukker til kok. Den kokte i ca. 1 time, før vi tilsatte saften av 2 pressede sitroner. Sitronene sette smak og de konserverer. Flasker vaskes godt og kan legges i stekeovn på 100 grader i ca. 30 minutter. Korker kokes!

Et glass granskuddsaft nytes når som helst. Skuddsaft, kaller vi det!

Camilla, matglad og glad i mat


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar