Bjerkeris og norske flagg, det er et vakkert syn. Men, det var hummeren vi spiste
til forett i dag også. Atlanterhavs hummer, kommer fra kalde vann og smaker derfor
(etter min smak) bedre enn hummer fra middelhavslandene, der det er varmere vann.
I dag var det ikke bare hummeren, som vi gratinerte i urtesmør noen minutter i
ovnen som smakte oss, men også en økologsike ytrefilet fra Nordgården, servert med
potet og parmesangrateng og aspargesbønner. Desserten var jordbærpure, med hjemmelaget
sitronsorbet og et lite dryss kanel og skjololade. Denne menyen var definitivt Hellstrøm inspirert -
og glade er vi for det, når vi nå nyter etterdønningen av velvære. Det er lyst ute, fuglene kvitrer,
flaggene er tatt inn, men det er vidunderlige nyanser av grønt ute.
Barna (som forøvrig elsket hummer!) sover søtt - og vi kan bare glede oss over at vi har hatt
nok en herlig matopplevelse. Denne delte vi med mormor. Hip, hip HURRA!
Camilla, matglad og glad i mat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar