mandag 17. mai 2010

Dag 16. Lange bruncher...

Ja, deilig frokost med egg ble det. Vi har laget så mange gode frokoster disse fridagene - en av favorittene er eggesalat. Der lages først en majones av egg, dijoun, eddik og olje, litt salt og litt søtt. Deretter hardkokes eggene, deles i biter i eggedeler og blandes med majones. Veldig, veldig godt med fisk, skinke eller tomat.
En annen favoritt, inspirert av både Jamie Oliver og Hellstrøm, var en en type frittata der vi pisket sammen fire egg, litt fløte, raspet parmesan og en ost til, salt og pepper. Vi la så bakepapir i muffinsformene (ett brett med former) og helte røren i og bakte i ovnen noen minutter, 10- 12 kanskje. Det var vellykket, servert med råstekte nypoteter og økologisk bacon.


Camilla, matglad og glad i mat.


Alle bilder er tatt av Camilla Wilse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar