Det er herlig med barn, særlig syntes jeg det er herlig når vi samler oss til bords og skal sette oss og spise. Det er et møte med hverandre, det er takknemlighet til stede og det glede. Når det blir helt stille rundt bordet - da er det "gull i munn" - det sier vi i familien ihvertfall. Slik ble det i dag, da vi spiste økologisk ribbe - spareribbs, marinert med honning, balsamico, soya, chili og hvitløk+ litt økologiske Heinze (aldri noe annet!) ketchup. En lun potetsalat med hjemmelaget majones, sjalottløk og gressløk - og barnas favoritt, kålsalat, som tilbehør. Kanskje det som er så nytbart, er det at vi spiser ribbene med hendene. Barna mine liker ihvertfall å spise med hendene, man kommer nær det man spiser på en annen måte enn med gaffel og kniv.
Signe maten.
Camilla, matglad og glad i mat!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar